ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Δελτίο Επικαίρων Ερωτήσεων


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                               

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ        

                               

 Α.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου 2018 ώρα 10:00΄

 

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 845/16-1-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Φθιώτιδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Ιωάννη Σαρακιώτη προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με θέμα: «Ανεπαρκής κάλυψη τηλεοπτικού σήματος και διαδικτυακών υπηρεσιών στο Νομό Φθιώτιδας».

 

2.- Η με αριθμό 852/16-1-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου Βλάχου προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με θέμα: «Απόδοση παραλιακού μετώπου Ελευσίνας στους πολίτες της πόλης».

 

3.- Η με αριθμό 824/15-1-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Θεόδωρου Παπαθεοδώρου προς τoν Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, σχετικά με την « μετεγκατάσταση των αντικανονικών μεταναστών σε δομές φιλοξενίας και την άμεση εκκένωση των δύο άτυπων καταυλισμών».

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 848/16-1-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη  προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, με θέμα: «Ατελέσφορη η αποσυμφόρηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου».

 

2.- Η με αριθμό 801/11-1-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Σερρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Μιχαήλ Τζελέπη προς τoν Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, με θέμα: «Αποπληρωμή Τευτλοπαραγωγών -Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) ».

 

                                                                                                  B.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου 2018 ώρα 10:00΄

 

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

   1.- Η με αριθμό 752/8-1-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Κατσαφάδου προς τον     Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με θέμα: «Ποιους στόχους έχει πιάσει η χώρα μας στη μάχη για την κλιματική αλλαγή;».

 

2.- Η με αριθμό 758/8-1-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, με θέμα: «Ένταξη έργων αποχετευτικών δικτύων και επεξεργασίας λυμάτων Κοντοβάζαινας, Λεβιδίου και Καλλιανίου Αρκαδίας».

 

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 742/4-1-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με θέμα: «Χρηματοδότηση από τη ΔΕΗ Α.Ε. του έργου βελτίωσης του δρόμου Πουρναριά-Γεφύρι Κυράς-Μυγδαλιά, ύψους 500.00 ευρώ».

 

 

2.- Η με αριθμό 738/3-1-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Ευσταθίου (Στάθη) Παναγούλη προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, με θέμα: «Επαίσχυντη και επικίνδυνη η απόφαση της “Αριστερής” Κυβέρνησης για την ακύρωση ασύλου στον αξιωματικό της Αεροπορίας “OZKAYNAKCI SULEYMAN”».

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.


Αρχείο -

Επιστροφή στη λίστα