ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Βρέθηκαν 135815 αποτελέσματα, σελ. 2 από 13582
Αρ. Πρωτ Ταξινομήστε βάσει Ημερομηνία Ταξινομήστε βάσει Τύπος Ταξινομήστε βάσει Θέμα Απάντηση
751 22/03/2018 Αναφορές επισημαίνει την αναγκαιότητα της διατήρησης και διεύρυνσης των Κέντρων Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) και όχι την συνένωση αυτών με άλλες εξίσου σημαντικές δομές προκειμένου να υπάρξει στήριξη του θεσμού του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού και αιτείται απαντήσεις.
750 22/03/2018 Αναφορές εκφράζουν την αντίθεσή τους σε κάθε μορφή κομματικοποίησης του Οργανισμού κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ξανά από το 1957, έτος ίδρυσή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και δηλώνουν ότι θα προστατέψουν τους συναδέλφους από ενέργειες που τους θίγουν εργασιακά και οι οποίες παραβιάζουν βασικές αρχές της εργατικής νομοθεσίας.
749 22/03/2018 Αναφορές θέτει το ζήτημα της αναβάθμισης του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Ηπείρου σε πανεπιστημιακό, τη μετονομασία του σε Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αιτείται από τις αρμόδιες αρχές την ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση του θέματος.
748 22/03/2018 Αναφορές θέτουν το ζήτημα σχετικά με την ανανέωση της χρηματοδότησης των Προγραμμάτων Προαγωγής Αυτοβοήθειας για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας τους και καλούν τις αρμόδιες αρχές να προβούν σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση του θέματος.
747 22/03/2018 Αναφορές επισημαίνουν την αναγκαιότητα αποζημίωσης των αγροτών περιοχών του Δήμου Σητείας που υπέστησαν ζημιές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή και αιτούνται τη δρομολόγηση μιας σιεράς μέτρων στήριξης και ανακούφισης των πληγέντων.
746 22/03/2018 Αναφορές επισημαίνει την αναγκαιότητα της λήψης μέτρων σχετικά με την ενίσχυση της ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου Παλλήνης, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει αντιμέτωποι με απανωτά κρούσματα διαρρήξεων, κλοπών και άλλων έκνομων συμπεριφορών και αιτείται την επιπλέον στελέχωση αστυνομικού δυναμικού για την ενίσχυση της περιοχής, αλλά και την εξασφάλιση της αποδοτικότερης αστυνόμευσης για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.
745 22/03/2018 Αναφορές εκφράζει τη διαμαρτυρία της για τη μη καταβολή των εκτός έδρας αποζημιώσεων των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, οι οποίοι μεταβαίνουν αποσπασμένοι στον Έβρο, τη Λέσβο, τη Χίο, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο του ελέγχου των μεταναστευτικών ροών και ενημερώνοντας ότι δεκαεπτά αποσπασμένοι αστυνομικοί αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες μετακίνησης, διαμονής και διατροφής στον τόπο απόσπασής τους, αιτείται την άμεση επίλυση του ζητήματος.
744 22/03/2018 Αναφορές αιτείται την ολοκλήρωση των νομοθετικών διαδικασιών που απαιτούνται, προκειμένου να χορηγηθεί στα μέλη ΕΔΙΠ η ειδική αμοιβή που χορηγείται για το κλινικό και εργασιακό έργο που παρέχουν με βάση τους Νόμους 4386/2016 και 4472/2017, αλλά εκκρεμεί η έκδοση της σχετικής ΚΥΑ για την καταβολή ειδικής αμοιβής και καθορισμού του ύψους της σε μέλη ΕΔΙΠ των πανεπιστημιακών κλινικών του ΕΣΥ ή των ΑΕΙ.
743 22/03/2018 Αναφορές επισημαίνει την αναγκαιότητα τήρησης αυξημένων μέτρων για την ενίσχυση της ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου Παλλήνης, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει αντιμέτωποι με απανωτά κρούσματα διαρρήξεων, κλοπών και άλλων έκνομων συμπεριφορών και αιτείται την επιπλέον στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού του Σώματος για την ενίσχυση της περιοχής, αλλά και την εξασφάλιση της αποδοτικότερης αστυνόμευσης για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους.
742 22/03/2018 Αναφορές θέτει μια σειρά από προβλήματα που αφορούν στην έγκαιρη καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων, αλλά και στις καθυστερήσεις των προσλήψεων συμβασιούχων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ελλείψεις συμβούλων και καθηγητών σε αυτά και διεκδικεί την άμεση επίλυση των αιτημάτων του.
Εγγραφές: 11 - 20 από 135815 - Σελίδες: | Πρώτη σελίδα | Προηγούμενη σελίδα | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Επόμενη σελίδα | Τελευταία σελίδα